Jak zadbać o najwyższą jakość podczas produkcji żywności?

Poszczególne miejsca stron w rankingu

  • Miejsce 1
  • Miejsce 2
  • Miejsce 3
  • Miejsce 4
  • Miejsce 5
  • Miejsce 6
  • Miejsce 7
  • Miejsce 8
  • Miejsce 9
  • Miejsce 10
  • Miejsce 11
  • Miejsce 12
  • Miejsce 14
  • stacja cip Higiena to obecnie jedno z najczęściej wypowiadanych słów, nie tylko w odniesieniu do regularnego mycia rąk, ale przede wszystkim w kontekście produkcji żywności. Odpowiedzialni producenci, by sprostać oczekiwaniom klientów oraz wyśrubowanym wymogom prawnym, sięgają po nowoczesne urządzenia. Takim jest stacja CIP do mycia i dezynfekcji linii produkcyjnych oraz urządzeń. Jest to rozwiązanie bezpieczne, zarówno dla pracowników, jak i środowiska oraz samego procesu produkcyjnego. Stacja CIP działa bowiem w obiegu zamkniętym i jest uruchamiana tylko wówczas, gdy linia produkcyjna jest wyłączona. W czasie produkcji urządzenie to jest całkowicie odłączone.

    2022-09-09 | Kategoria: Miejsce 6